27 juli 2009

Bralljakten

Var på Skara sommarland igår. Rätt skoj, även om det såklart var mest för barnens skull vi åkte dit. Det började med att jag, precis när vi kommit fram, upptäckte att jag inte packat ner badbrallor till mig själv. Det var ju trevligt eftersom badlandet tydligen skulle vara halva grejen med sommarlandet. Jaja, ingen big deal - vi kunde ju bara åka förbi någon shortsaffär och köpa ett par. Då blev jag påmind av någon om att det var söndag idag. Fan.

Frågade om det var någon av de andra herrarna i sällskapet som hade ett par att låna ut - men det var det inte. Syrran försökte pracka på mig hennes sons badbrallor i storlek 130.

-Jo men titta! Det är klart dom passar!


Ja eller hur! Vet fortfarande inte om hon var seriös. Om inte så är hon en riktigt bra skådespelare.

Nu kändes det som att mina chanser att få bada var ganska små, om inte jag typ sydde ihop ett par av barnens regnjackor eller nåt. Mina förhoppningar låg nu på affärerna som syrran "trodde" skulle finnas i anslutning till Skara sommarland. När vi kom fram fanns där mycket riktigt en liten galleria som verkade innehålla diverse småaffärer. Höll tummarna för att söndagarnas öppettider inte skulle gälla där men blev snabbt besviken när det första jag såg när jag klev in var två klädaffärer med gallergrindar neddragna framför ingången. Mitt norra öga skådade dock ett gäng klädsnurror lite längre in, och jag skyndade mig dit för att inspektera deras gigantiska urval av badshorts. Det sista var dock en fantasi, för dom sålde endast damkläder där. Hurra.

Verkade inte finnas några fler affärer där så jag gick ut samma väg som jag kom, med hängande huvud och händerna i byxfickorna. Sparkade t.om. på en sten och muttrade någon ohörbart påväg till sommarlandets entré. Men halleluja, vid entrén fanns en annan ingång till andra sidan av gallerian. Gallerian var visst större än jag trodde. Där hittade jag tre klädaffärer som var öppna och inte sålde badshorts. Men utanför satt en snubbe som sålde Crocs och hade en klädsnurra där det endast hängde två par badshorts och ingenting annat. Wee, jag hade funnit de enda badshortsen till salu denna söndag i Skara - vilken jävla tur!

2 kommentarer:

Linda syster sa...

hahahahahahahahha jag bruter ihop hahaha jag var seriös med shortsen, fasen du hade sett ut som en snygg italienare idom:))))

Patric sa...

En snygg italienare som inte fått upp sina badbyxor över röven isåfall. :)