28 augusti 2009

Förvånad, men ändå inte.

Var på Gekås och handlade idag. När jag var nästan framme vid kassorna tittar jag ner i vagnen och upptäcker att där ligger punschrullar och massa annan skit. Känsla: förvåning. Jag inser snabbt att jag tagit fel vagn någonstans. Att jag lyckats med det gjorde mig däremot inte alls förvånad.

Jag hade ingen aning om var bytet skett, så min plan blev helt sonika att ta samma väg tillbaka som jag kom. Vid leksaksavdelningen visste jag att jag lagt ner någonting i min vagn, så längre än så skulle jag iallafall inte behöva gå. Den andra vagnen dumpade jag på plats. Tänkte ju knappast gå omkring med dendär och riskera att bli påkommen som en idiot. Vad fan ska man säga?

-Hörru, detdär är min vagn!
-Jag vet. Jag tog den innan.. Vet du var min är?

Visst serru. Gick sakta mot leksakerna, och mycket riktigt så stod den riktiga vagnen precis där. Där hittade jag även ett par i 35års-åldern som såg riktigt förbryllade ut och gick och letade efter någonting. Hahahahaha. Jag tog på mitt mest oskyldiga ansikte, grabbade tag i min vagn och gled iväg mot kassorna visslandes på Per Olsson hade en bonnagård.

Jag vet, jag borde bara tagit med mig vagnen och erkänt mitt misstag, men det blev inte så. De hade ändå inte handlat så mycket så ifall de inte hittade sin vagn igen så skulle det säkert bara ta tio minuter att plocka ihop allting igen. Låtsas vi.

2 kommentarer:

Linda sa...

hahahahah:))fy fan det är sånna som du som gör så man blir förbannad på gekås, kommer fram och ska ta vagnen så är den borta:))

lina sa...

hahahahaha!!