09 mars 2009

Vöben, som Kajsa säger

Det händer inte allt för sällan att flummiga tankar passerar den grå klumpen mellan mina öron, och jag tänker att detta ska jag blogga om! Men sex gånger av tio glömmer jag helt bort det. Tre gånger av tio kommer jag iallfall ihåg att det var något jag skulle skriva om på bloggen, men jag vet fan inte vad. Idag måste jag ha käkat mycket vitaminer eller nåt, för en hel drös med minnen föll över mig på en gång.

Det första var när min polare ringde mig för ett tag sedan och ville ha tag i en annan polares mobilnummer. Jag kunde det inte i huvudet så jag fick leta upp mobilen för att kika i kontaktlistan där. Men mobben låg inte på skrivbordet vid datorn som den brukar. Tog en snabb sväng förbi vardagsrumsbordet medans kompisen i andra änden tjötade om ditten och datten, men där låg den inte heller. Inte förrens jag varit en vända i köket och sedan återgått till att leta vid skrivbordet igen kom jag på att jag ju faktiskt pratade i mobilen. Min elaka vän skrattade åt mig :(

Man börjar bli gammal....
Det märks på min vuxenpoänglista. Jag har så sjukt många poäng nu. Häromdagen skurade jag tillexempel golven här hemma. Helt frivilligt, trots att jag bara är 27 år gammal :) Och för inte så längesen skapade jag sås (ni som tänker snuskiga tankar nu får automatiskt -1000 vuxenpoäng, suckers!). Det var alltså sås med ingredienser 'n shit. Jag blev så stolt över mitt lilla mästerverk att jag slog mig för bröstet och dansade en liten dans. Ungefär som en grottmänniska som precis skapat eld för första gången i världshistorien.

Jag kan dock ha fått några minuspoäng nyss när jag torkade av köksbordet efter middagen. Till melodin "Bad moon rising" sjöng jag "Jag har brööööötit röven" för mig själv. Det passar liksom inte ens in. Men det är Kevin som har smittat av sig med sitt rövsnack. Allting är röv nu för tiden. När vi satt och åt fes han och sa "Nu kom röven!!", varpå han fnissade och avslutade med ett "Pappaaaa.... Luktar det röv i köket nu?".

Sådan mor sådan son, moahaha..


Nu vet jag inte om jag ska gå och äta eller bajsa. Det är en underlig känsla att vara riktigt hungrig och riktigt bajsnödig samtidigt. Jag är rädd för att om jag går och bajsar först så kommer jag att dö av svält, falla ihop på toagolvet med en alldeles för kort ruta papper i handen och en klick bajs på benet. Nu försvann dessutom min matlust så problemet är löst!

9 kommentarer:

moln sa...

alla vuxenpoäng du möjligen skrapat ihop på såsen försvann raskt i och med de sista meningarna. men det gör inget. alla gillar ju att läsa om bajs. man får se till allmänhetens behov. kram, förresten det åkte förbi en moped här förut. det måste varit du O_o

Jennie sa...

haha du e galen, sådan mor, sådan son? syftar du på mig eller din egen? finns la inga fler att välja på? förstår dock inte va jag ska ha med rövar o göra, förutom att Kevvan kallar mig rövmamma =)

Linda sa...

hahahahaha:))))fy fan vad roligt du skriver!!!!!!!!!!!!!! kram Bigsis

lina sa...

HAHA, du har den perfekta måndagsbloggen. när man e trött och deprimerad så kan man läsa här och få sig ett gott skratt.. Tavlan kostade ca 700 svenska kr har jag för mig. prutade ner den till hälften iallafall =) var två unga människor som satt i ett litet stånd och målade. Dom hade massor med fina tavlor, så jag hoppas dom gjort dom själva :P Men vet ju aldrig förstås.

tomas sa...

du är genialisk!

linakarinlinnea.blogg.se sa...

jaaaaaaaaaaaaaaaag vann såklart!!! jag har bättre kondis. hihi

Linda syster sa...

blogga lite nu Patzie!!!

Pancho sa...

Hahaha jag vet jag orkade inte förklara den också...men den boken var sketa bra!!:-)

Bjornis sa...

Kom igen nu, visa lite aktivitet din dekadenta jävel. Mitt liv känns tomt och meningslöst utan din blogg :(