07 februari 2009

Det sämsta jag läst sen igår.

Nu får jag äta upp det jag tidigare skrivit om Nigeria. Vi är tydligen inte så mycket bättre själva, och min officiella åsikt är nu att Sverige också bör tas bort från kartan och förpassas till sagoböckerna istället.

"Molgan ska ha varit 120—130 centimeter lång, haft långt hår till knäna, burit vita byxor och brutit på norska, enligt vad mannen berättade i förhör"

Aahahahahuuhuuubuuhuuu jag gråter. Hur kunde han frias? Nämndemännen måste ju vara seriefigurer själva. Och haft en rejäl groggfrukost denna morgonen.

7 kommentarer:

FA sa...

Han friades för att det är åklagaren som har hela bevisbördan och tydligen inte lyckades styrka att det inte kan ha varit någon annan som körde bilen. Finns det rimligt tvivel om skulden ska rätten fria. Att en som är åtalad kommer med en osannolik historia minskar inte på något sätt åklagarens beviskrav och flyttar inte bevisbördan. Om åklagaren inte lyckas prestera tillräcklig bevisning spelar det inte någon roll hur osannolik den åtalades berättelse är.

Patric sa...

Jag är medveten om hur rättssäkerheten fungerar men om du spanar in resten av min blogg kanske du kan finna en dimma iserositet som överskuggar mina inlägg. :)

Men tack för förklaringen. Tur att någon försöker upprätthålla ordningen på internet ;)

Sill-Britt sa...

Ja, man blir så tacksam när någon "korrigerar" en. Speciellt när de gör det genom att kalla en korkad och sedan avdramatisera med en smiley på slutet. Bläh!

janne sa...

hej, vet inte var jag skall skriva. Troligen inte här men det gör jag ju tydligen ändå.

Tack för Spotifykontona hos tommy k johansson, nu blir både tjejen och jag glada. Helt fantastisk tjänst.
Nu ligger du på min RSS lista.

Trevlig helg och tack än en gång.
janne

Patric sa...

Varsågod, fråga gärna om du behöver fler :) Jag har några på lager!

whatthefuckdotcom sa...

hahaha, å du näää, jag har ingen aning... det beror nog på bloggaren. Är det människor jag brukar prata med ofta så svarar jag i deras bloggar, är det nyanlända i ett "nyhetsinlägg" så brukar jag svara där men gå till personen i fråga och lämna en liten kommentar där också. Blogg "reglerna" är knepiga och olika beroende på vem man frågar. Skumma grejjor ;) hahaha!

Den där thekokningen slog rekord, stiligt gjort, mycket stiligt ;) Själv brände jag ca 5 kastruller på boil-in-bag ris förra året... i år är jag uppe i 2 ;)

Ha en fin kväll :)

michaela sa...

svar: jag håller med. tack för att du stöttar mig!